Pozovite nas

Decanter shop & bar

Naša vinska karta

Naš stručnjak je savetnik od poverenja, koji daje personalizovane preporuke prilagođene individualnim preferencijama i prilikama.

Bilo da se radi o odabiru savršenog vina za posebnu proslavu, vođenju uparivanja za gurmanski obrok ili sugerisanju skrivenih dragulja iz manje poznatih regiona, njihov savet je kompas u ogromnom pejzažu vinskih opcija.

Mesecima unazad, strpljivog istraživanja domaće i svetske vinske scene formirali smo veoma sadržajnu, ali dinamičnu ponudu koja ima zadatak da vas izvede iz zone komfora i uvede u uzbudljivi proces istraživanja vinskog sveta.

Sa velikom strašću i neophodnom ekspertizom napravili smo skoro idealan odnos između bisera modernog srpskog vinarstva i vina koja dolaze iz gotovo svakog dela sveta gde se vino smatra esencijom kulture življenja.

Formirali smo čitave kolekcije inspirisane stilistikom vina, svetski poznatim teroarima, velikim sortama ali i draguljima malih vinskih regija sa gigantskom reputacijom. Nismo ostali imuni ni na šarm velikih zvezda svetskog vinarstva čija su remek- dela sastavni deo naše ponude. Poznata po glamuru, poput jednog od najekskluzivnijih beogradskih kvartova, visoko kvalitetna penušava vina iz Šampanje biće itekako prisutna u samom centru Beograda na vodi. Nismo želeli ni da izostavimo globalni utcaj svetski poznatih ocenjivača vina, pa visoko rangirani biseri modernog srpskog vinarstva sada imaju pandan u najvišim skorovima finih vina iz Španije, Italije, Francuske, Kalifornije… Domaće vinarstvo u vinoteci Decenter biće zastupljeno u svim stilski poznatim formama stvorenim od severa do krajnjeg juga naše zemlje.

I da, verovatno smo nešto izostavili, nešto što čini deo vaše vinske priče ali verujemo da ćete u saglasju sa našim osobljem u potpunosti pronaći novo iskustvo, podjednako dobro, komplementarno onom koje ste do sada nosili u sebi.

Naša strast da se bavimo personalizacijom vašeg čulnog iskustva, adaptivnost vašem pogledu na vinski svet zasigurno nam obećava lepu avanturu što će Shop & Bar Decanter profilisati kao neizostavni deo jednog novog, modernog i drugačijeg Beograda.

Čekamo vas…